Esenlik Akademi’den Manav ve Şarküteri Şeflerine Hizmet İçi Eğitim

Esenlik Akademi tarafından, marketlerimizde görev yapan manav ve şarküteri tezgâh şeflerine yönelik hizmet içi eğitim verildi.

Eğitim süreci, teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamada planlandı. İlk aşamada, tezgâh şeflerine ürün bilgisi, müşteri memnuniyeti, hijyen kuralları, sergileme teknikleri ve satış becerileri gibi birçok başlıkta teorik eğitimler verildi.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği bu oturumların ardından, eğitim programının ikinci aşaması olan saha uygulamaları haftaya başlayacak. Uygulamalı eğitimlerde, teoride öğrenilen bilgilerin tezgâh ortamında nasıl hayata geçirileceği birebir gösterilecek.

Esenlik Akademi olarak amacımız; çalışanlarımızın bilgi ve beceri düzeyini artırarak, müşterilerimize daha kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunmaktır.

Bilgileriniz başarıyla kaydedildi. Lütfen yazdığınız bilgileri kontrol ediniz!
Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası

kapsamında ticari e-ileti gönderilmesine izin veriyorum.

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için, Yasal mevzuat çerçevesinde veri politikamızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çezerler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Kabul Et

Esenlik WhatsApp Hattı

Whatsapp Destek Hattı

Esenlik WhatsApp Hattı

Whatsapp Destek Hattı